یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
فعالیت بیش از ۴۰۰۰خادم افتخاری در حرم مطهر شاهچراغ(ع)

حوزه/ رئیس مرکز خدام افتخاری و فعالیت‌های جهادی حرم مطهر شاهچراغ(ع)، از فعالیت بیش از ۴هزار خادم افتخاری در این حرم مطهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شیراز، احمد جعفری، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد، در خصوص فعالیت های خدام افتخاری در ماه رمضان و ایام نوروز، اظهار کرد: ۴‌هزارو ۱۰ خادم افتخاری با ۸۷‌هزارو ۷۳۹‌نفر ساعت و تعداد خواهران یک‌هزار و ۹۳۴ بیش از ۴۹هزار ساعت مشغول فعالیت هستند.

وی در ادامه با تصریح بر اینکه تعداد ۱۰‌هزارو ۸۳۷ بسته تبرکی مهر نماز بین زائران توزیع شده است، اضافه کرد: بیش از ۵ هزار لیوان چایی و ۳۰ هزار قرص نان میان زائران نیز توزیع شده است.

رئیس مرکز خدام افتخاری و فعالیت های جهادی حرم مهطر شاهچراغ(ع) عنوان کرد: همچنین ۲‌هزارو ۶۰۰ چادر حجاب لبنانی میان زائران خواهر توزیع شده است، حضور دربرخی بیمارستان ها و عیادت از بیماران از جمله برخی از فعالیت ها در این ایام بوده است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha